Høng Petanque Club - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
hpc@hongnet.dk
Gade
Kærvej 4
Postnr
4270
By
Høng
Land
Denmark
Hjemmeside
http://www.hoengpetanqueclub.dk


Præsentation

Høng Petanque Club blev stiftet d. 12/11-1998 af 20 personer med lyst til at hygge sig med at spille petanque sammen. Klubben fik lov til at benytte en løbebane ved den lokale privatskole, og denne bane blev gjort klar med kanter og belægning. Den skulle dog stadig bruges af skolen til sit oprindelige formål.

Hurtigt viste det sig at mange andre end de 20 havde den samme interesse. I løbet af de første 4 år var der i alt kommet mere end 70 medlemmer i klubben (yngste medlem var 6 år og ældste er i dag 82 år), og pladsen var blevet for trang. Der var på området ikke plads til at udvide, og man vidste ikke hvor lang tid man fik lov til at benytte banerne.

Efter et par år fik klubben mulighed for at benytte en tidligere maskinhal på et nedlagt landsted. På den måde kunne der også spilles om vinteren.

I starten af 2002 tog klubbens bestyrelse kontakt til kommunen, med henblik på at man måske kunne finde et område hvor klubben kunne få den plads der var behov for.

Sidst på foråret lykkedes det HPC og Høng Kommune at blive enige om det område ved Høng Hallen som lå bag ved tennisbanerne.

Det var på det tidspunkt henlagt som en skov af birketræer som skulle fjernes for at gøre plads til anlægget.

22. april 2003 kom dagen så. Dagen hvor Høng Petanque Club tog det nye anlæg i brug. Selvom der ikke var tale om nogen decideret indvielse, var mere end 30 medlemmer mødt frem, og efter stemningen at dømme mindede det mest af alt om når landmanden lukker køerne på græs om foråret.

 

Resten af historien kan man læse på klubbens hjemmeside: www.hoengpetanqueclub.dk

 


Spillesteder
NavnAdressePostnummerBy
HøngRosenvænget 234270Høng

Kontaktpersoner
 NavnAdresseKontakt
FormandClaus E. Pedersen Kærvej 4
4270 Høng
58852401 (Telefon)
PostadresseClaus E. Pedersen Kærvej 4
4270 Høng
58852401 (Telefon)


 


Cookies
Delete item?