Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Sørg for at lade kroppen hvile hvis du dyrker meget motion

20-11-2018 14:37 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
De fleste danskere er godt klar over, at det er vigtigt, at man dyrker motion regelmæssigt, og at man spiser sundt og varieret. Det kan dog være svært at komme i gang, hvis man ikke før har haft det som en vane, og det kræver især, at man tager sig sammen og kommer af sted.
Når man har fået en god motionsvane, så skal man dog også huske på, at det er vigtigt at lade kroppen hvile mellem hver træning, så man ikke nedbryder den. At hvile kan lyde kedeligt, hvis man hellere vil træne, og derfor kan det være, at du skal finde noget, som fungerer som godt tidsfordriv for dig, så du ikke får lyst til at hoppe i træningstøjet, når du egentligt skal slappe af. Spiller du eksempelvis petanque, så kan det især være en god idé at lade armen hvile. 

Det er også vigtigt at holde pause mellem kampe
Ikke nok med at man skal sørge for at hvile mellem de regelmæssige træninger, så skal man også sørge for at få slappet af mellem kampe. Slapper man af, så er man nemlig sikker på, at man ikke overbelaster sin krop, og det er væsentligt, hvis man vil holde sin nuværende form eller forbedre den. Eksempelvis kan du bruge online spil som en form for tidsfordriv, og med en bookmaker bonuskode kan du være helt sikker på, at du får en god start på dit spileventyr.

Endnu en fordel ved online spil er, at man kan vinde penge 
Der er flere fordele ved at spille spil på nettet, men en stor grund er, at man har muligheden for at vinde penge, hvis man er god til at spille. De vundne penge kan man bruge på mange ting, men du kan eksempelvis bruge dem på nyt sportsudstyr, så du kan slå dine kammerater til næste træning.