Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Sådan kan du holde en hyggelig petanquedag for hele familien

01-01-2019 15:08 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Mange danskere elsker at bruge tid på familien, og mange danskere går også meget op i fritids-aktiviteter – hvorfor kombinerer man så ikke blot de to ting? Ønsker du at samle din familie en hyggelig sommerdag, så i sammen kan skabe nye minder og samtidigt finde ud af, hvem der er bedst til eksempelvis petanque, så kan du blive klogere på, hvordan du kan planlægge og holde en hyggelig petanquedag herunder. 

Sørg for at planlægge dagen nøje 
Hvis man har en stor familie, så kan det være en stor mundfuld at skulle arrangere og planlæg-ge en hel dag sammen. Det behøver dog slet ikke at være så svært, som det umiddelbart kan lyde, hvis man blot har et godt udgangspunkt fra starten. Eksempelvis kan du allerførst brain-storme på idéer såsom petanqueturnering, hold, mad, beliggenhed og så videre, så du allerede inden planlægningsfasen kan komme tættere på dine ønsker for dagen. Når du skal til at plan-lægge, så kan det være en god idé at skrive små lister over de forskellige ting, så man har tinge-ne adskilt, og så man ikke glemmer noget. Derudover skal man også overveje, om man skal hol-de den et sted, hvor der er faste petanquebaner, og om man eventuelt har mulighed for at gå indenfor, hvis sommervejret uheldigvis ikke holder.

Husk at der skal være noget for alle, der ikke spiller petanque
Hvis man går til petanque i fritiden, så kan det være, at man har større chancer for at vinde over alle, der spiller med i turneringen. Man skal dog huske på, at det ikke er alle, der synes, at petanque er sjovt, og det kan især være de mindre størrelser, der hellere vil lege med vand eller andet sjovt. Lån eventuelt penge til dagen så du er helt sikker på, at dagen bliver en hyggelig dag for alle, der deltager.