Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Sådan kan du komme tættere på dine petanquekammerater

01-01-2019 13:44 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Når man går til en fritidsinteresse, så har man nogle træningskammerater, man måske kun ser i 1 time én gang om ugen. På den ene time har man fokus på at træne, lære og øve, og derfor kan man føle, at man ikke kender sine træningskammerater særlig godt. Lærer man dem bedre at kende, så vil motivationen til at tage af sted blive endnu bedre, og derfor kan det være en fordel at komme tættere på dine kammerater. Spiller du petanque, så kan du eksempelvis kombinere spillet med en sjov og hyggelig dag, hvor i alle har gode muligheder for at lære hinanden bedre at kende. 

Planlæg dagen med en eller flere kammerater, så i er flere om at komme med idéer 
At skulle stå for at planlægge en hel dag med folk som man ikke kender så godt, kan hurtigt blive en stor udfordring, hvis man ikke ved, hvad folk kan lide, eller hvad de synes er sjovt. Derfor kan det være en god idé at finde en eller flere kammerater, der vil være med til planlægningen, så i sammen kan komme med idéer til dagen. Det vil også vise engagement, så de andre på holdet også ønsker at komme på dagen. Find eventuelt flere spil som i kan spille udover petanque, så i kan finde ud af, hvem der er bedst til alt, og sørg for at der er styr på maden, så i ikke kommer til at gå sulte og trætte hjem.

Saml penge ind eller inviter kammeraterne til en gratis hyggedag 
En hyggedag med mad og spil kan blive dyr, hvis der kommer mange. Ente kan du vælge at samle penge ind, eller også kan du invitere kammeraterne til en gratis hyggedag. Vælger du sidstnævnte mulighed, så har du muligheden for at låne på internettet, så du er sikker på, at der er penge nok til dagen.