Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Sådan vinder du over dine venner i petanque

07-11-2019 15:06 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Petanque er et populært spil og har også været det i mange år. Både ældre og unge kan spille det, og i mange tilfælde går der rent konkurrence i det. Spillet er forholdsvis nemt at gå til, men det er ikke ens betydning med, at det faktisk er nemt at spille. Petanque kræver nemlig de rette teknikker og en god portion held. Kan du godt lide at spille petanque, og har du lyst til at udfordre dine venner i spillet, så kan du herunder blive klogere på, hvordan du kan forbedre dine evner, så du har gode chancer for at vinde over dem alle. 

Øv dig hjemme i haven
Hvis du bare må slå dine venner i petanque, kan det kræve, at du øver dig meget. Man kan nemlig ikke altid regne med, at man er heldig, og derfor skal man kunne stole på sine egne evner og teknikker. Eksempelvis kan man øve at kaste og ramme præcist, hvor man skulle, eller måske skal du finde ud af, om du kan finde gode råd eller videoer på nettet af teknikker og lignende, som kan hjælpe dig med spillet. Når du har brug for et afbræk fra petanque, kan du med fordel prøve kræfter af med jetbull bonus og få tankerne lidt væk fra små bolde og præcise øjemål. 

Vælg en dag med godt vejr 
Har du en idé om, at du efter at have researchet og informationssøgt kan vinde over dine venner, kan du med fordel vælge at dyste med dine venner på en dag, hvor der er godt vejr. På den måde kan du drage nytte af, at vinden peger den rigtige vejr, eller måske kan du planlægge det sådan, at dine venner bliver blændet lidt af solen – der er nemlig mange måder at vinde på. Spørgsmålet er bare, hvilket måde er mest fair.