Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Derfor er petanque sporten for hele familien

17-11-2020 12:26 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Når det kommer til snakken om forskellige sportsgrene, så er det yderst sjældent at petanque bliver nævnt. På samme måde når børnebørnene skal til at vælge deres første fritidsinteresse. Her falder valget som regel på fodbold for drengenes vedkommende, og håndbold eller gymnastik for pigernes vedkommende. Nogle afstikker dog i lidt højere grad fra den typiske norm ved at vælge eksempelvis badminton, atletik eller svømning. Men det er dog de færreste, der vælger en sport som petanque. Men hvordan kan det egentlig være?

Petanque er hyggeligt og giver anledning til gode oplevelser
Der er dog mange unge mennesker, der kender til petanque. Det indikerer altså, at mange danskere på et eller andet tidspunkt har stiftet bekendtskab med sporten. Det er dog oftest i forbindelse med en eller anden familieudflugt, hvor der så er en, der har haft et petanque-sæt med. Det er altså oftest en sport, som folk associerer med hygge - lidt på samme måde som sporten minigolf. Her er det også de færreste, der tager minigolf til et højere niveau. Det ændrer dog ikke på, at mange folk holder af begge sportsgrene.

Petanque er en billig sport
Der skal heldigvis ikke investeres i alverdens udstyr, når det kommer til petanque. Du kan besøge webshoppen på denne side for at se, hvilket udstyr der er til rådighed. Hvis du ikke har råd til udstyret nu og her, kan du eksempelvis skrive det på ønskelisten til jul. Hvis det er absolut nødvendigt, kan du som nødsituation tage et lille lån. Lån penge i dag hvis det er den beslutning, du foretrækker. Dog skal du bruge din sunde fornuft, når du låner penge og altid tjekke ÅOP. Nogle lån er nemlig meget dyrere end andre. Derudover skal du også overveje, om et lån overhovedet er nødvendigt, og om der ikke er en anden udvej.