Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Design din helt egen personlige plakat

06-01-2020 13:10 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Dette er sponsoreret indhold 
Har du altid drømt om at hænge noget op på væggen, som ingen andre har? Det kan du nu. Lav din egen plakat her. Dialægt har siden 2015 tonede frem med smarte og iøjnefaldende plakater, som de fleste på en eller anden måde kan relatere til. Og det tog da også ekstra fart, da de to grundlæggere i 2019 valgte at deltage i DR1’s TV-program ‘Løvens Hule’. Det betød en stor investering og et kæmpe boost op i design og kvalitet for virksomheden Dialægt.

Giv en yderst personlig gave til en, som du holder af 
De fleste mennesker vil gerne have noget, som er helt unikt, og som andre ikke har. Det kan man næsten kun få nu om stunder, hvis man laver det hele selv. Men hvad nu hvis man hverken er særlig god til at tegne eller male? Bare rolig, hjælpen er nær. Der findes heldigvis en skabelon hos Dialægt, som kan hjælpe dig med at designe din helt egen personlige plakat, enten til dig selv eller til en, som du holder af. Du har sikkert set Dialægts plakater hænge rundt i diverse forretninger, hvor de indeholder sjove tekster, der med garanti er relaterbare. Men nu kan du altså også få lov til at designe din egen sjove tekst, så den passer til hende den klodsede eller ham den lange. Det er da en personlig og tilmed også kreativ gave, der vil noget.

Hvad skal man skrive? 
Dialægts plakater hænger i mange forskellige forretninger, og de er især kendt for deres mange sjove citater, der for det meste relaterer sig til professioner eller stereotyper i det danske samfund. Det er netop det, der gør plakaterne så sjove, fordi det går op for én, hvor sande citaterne i virkeligheden er. Det kan være en plakat, der er designet til en mor. Her vil der så være valgt nogle citater, som en mor typisk plejer at sige. Nedenunder står der så, hvad en mor i virkeligheden mener, når hun siger således. Og sådan vil der ligeledes være en til faren, katteejeren, landmanden og mange andre. Men hvis du ikke lige synes, at der er en, der passer helt præcist til dig selv, eller til den du skal forære en gave, kan du nemt designe din helt egen plakat. Hvis du er i tvivl, om hvad der skal stå på din personlige plakat, kan du med fordele finde inspiration ved at se på Dialægts mange andre plakater. 

Hvad koster en personlig plakat? 
Plakaterne kan fås i flere forskellige størrelser, og prisen afhænger også deraf. Du kan få en plakat i en størrelse small, hvilket svarer til 30x42 centimeter. Ved denne størrelse plakat ligger prisen fra 359 kroner. Du kan også vælge en størrelse medium, som svarer til 50x70 centimeter. Her ligger prisen fra 449 kroner. Størrelse large svarer til 70x100 centimeter, og prisen starter fra 539 kroner. Der er altså rig mulighed fo