Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Disse ting kan du lave i din fritid, når du ikke spiller petanque

17-01-2020 15:17 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Der findes i dag et hav af forskellige sportsgrene, og det kan være svært at vælge, hvilken man vil fordybe sig i. Man kan naturligvis vælge at følge med i mange forskellige sportsgrene, men det kan være svært selv at dyrke mange forskellige – især hvis man har en travl hverdag, hvor børn, fuldtidsarbejde, gøremål og lignende fylder mange timer. Spiller du petanque i sommerperioden, og er du i tvivl om, hvad du skal lave i din fritid, når du ikke spiller petanque, så kan du få inspiration til netop det her. 

Der findes også sportsgrene, der kan dyrkes indenfor 
Ønsker du at fortsætte i sportens tegn, kan du eventuelt dykke ned i nogle af de sportsgrene, der kan dyrkes indenfor. Er du meget aktiv, og har du svært ved at sidde stille, kan du eksempelvis kaste dig ud i badminton, indendørs fodbold, curling eller noget helt fjerde. På den måde har du to sportsinteresser, som kan fylde dine måneder ud, og hvem ved – måske finder du en tredje, som du kan få plads til i kalenderen.

Find en hobby der er mere afslappende 
Kunne du godt tænke dig at din krop fik lidt ro i vinterperioden, kan du med fordel finde en hobby, der er mere afslappende. Måske er det en hobby, som skal dyrkes på sofaen, eller måske har du brug for, at hjernen stadig skal arbejde lidt. Eventuelt kan du sætte dig ind i superliga dansk og finde ud af, om du skal begynde at oddse på dansk fodbold. Der er nemlig mange kampe, man kan se, og der er også mange vindere og tabere. Klik ind på linket hvis det lyder som en god mulighed for dig, der leder efter en ny hobby, når din anden fritidsinteresse holder sæsonpause eller er utilgængelig af andre grunde.