Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Savner I nye oplevelser som par?

18-06-2020 10:33 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Dette er sponsoreret indhold
Corona-krisen har sat mange par på prøve. Man går op og ned ad hinanden hele tiden, og det kan godt være hårdt for et forhold.
Nu er landet dog så småt ved at åbne igen og hverdagen ser mere normal ud. Derfor er det måske også tid til at finde gnisten i jeres parforhold igen, hvis den er brændt ud under isolationen. Er I klar på frisk luft og lidt sund konkurrence, så kan petanque være lige den rette aktivitet for jer.

En sport, hvor alle kan være med
I petanque spiller man på lige vilkår uanset alder, køn og størrelse. Det betyder, at man som par altid kan spille på samme hold i modsætning til nogle andre sportsgrene, hvor man f.eks. er delt op efter køn eller vægtklasser.
Petanque er heller ikke en sport, der kræver store investeringer for at komme i gang. Du kan sagtens finde et petanque sæt til 100-300 kr. Hvis I gerne vil træne jer op til eliteniveau, kræver det at I har en god fysik og er gode til at koncentrere jer. Er I mere til bare at dyrke det som en hygge-sport, kan I sagtens gøre det, uden det kræver nogen særlige evner.

Mød andre par og overhold retningslinjerne
Efter flere måneder, hvor man næsten ikke har set andre end hinanden, kan det også være rart at komme ud og møde andre par. Her er petanque en ideel aktivitet, hvor det er nemt at overholde myndighedernes corona-retningslinjer. Petanque er ikke en kontaktsport, så det er nemt at holde afstand til hinanden. Man spiller højst seks personer ad gangen og altid udendørs, hvor der er mindre risiko for smitte.
Der findes mange organiserede petanque klubber i Danmark, men I kan også starte med at spille hjemme i baghaven, hvis I vil undgå at være omkring for mange mennesker.

Tænd også gnisten i soveværelset
Når romantikken er begyndt at blomstre på petanque banen, får I måske også lyst til at støde kugler i soveværelset. Motion kan nemlig øge ens sexlyst. Har I også mod på nye oplevelser på den bane, kan sexlegetøj være med til at tænde gnisten igen. Sexlegetøj kan godt være dyrt, men der er mange penge at spare med en sexshop rabatkode.

Find inspiration online
Hvis I er i tvivl om, hvad I skal købe, kan I gå ind på Purepleasure.dk og læse anmeldelser af det bedste sexlegetøj på markedet.
Har corona-krisen ført til en parforholdskrise, kan man altså sagtens komme ud af den. Det handler bare om at være åben overfor at prøve noget nyt.