Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Sommeraktiviteter på budget

22-06-2020 08:47 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Annoncørbetalt indhold
Sommeren står for døren, og man kan allerede høre fuglene synge, dufte saltvandet i håret og fornemme solens stråler på huden. Sommeren og især sommerferien er en skøn tid, hvor vi har mulighed for at slappe af og frihed til at gøre, hvad vi har lyst til. Men sommerferien kan også hurtigt løbe op i mange penge, når vi betaler dyre domme for kølige drinks, festivaler og dejlige bilferier sydpå.  Derfor har vi samlet nogle forslag til gode og sjove sommeraktiviteter, der er gratis, så du slipper for at skulle tage et lån, for at få råd til sommersjov. 

Planlæg sommeraktiviteter
Sommerferie er lig med afslapning, og der skal være rigeligt med dage, hvor man bare daser derhjemme eller slikker sol på stranden. Men hvis man vil undgå at ugerne bliver for lange, og at man kommer til at bruge for mange penge, kan det være en god ide at planlægge nogle aktiviteter, som kan give et afbræk og skabe følelsen af sommerferie uden at man sætter sin økonomi over styr. 

Petanque-turnering
Hvis vejret tillader udendørs leg og hygge, kan det være hyggeligt at tage vennerne med ned til den nærmeste petanquebane. Gør det endnu sjovere ved at lave en turnering og have præmier med til vinderne. I kan også tage pauser, hvor i spiser en hjemmelavet frokost og drikker et køligt glas vin. På denne måde bliver det den perfekte sommerferieaktivitet, som I kan gentage igen og igen. 
Men for nogle mennesker er petanque meget mere end blot et sommerspil, og der findes sågar foreninger og klubber for de helt engagerede petanquespillere. Hvis du er én af disse, kan du det også være, at du spiller efter nogle helt særlige regler og har noget af det helt specielle udstyr som eksempelvis en magnetopsamler, der skåner ryggen eller en pointtæller til de helt vigtige turneringer. 

Shelter-tur
En anden god sommeraktivitet er at tage sammen ud i naturen. Og hvis man er gået kold i de daglige gå- og strandture, kan en shelter-tur være en oplagt aktivitet. Det er både sjovt, hyggeligt og udfordrende, at tage på tur til en sjetteplads, men det kræver også planlægning, hvis man skal have alle de nødvendige ting med.  Det er vigtigt at huske brænde, mad, godt med tøj og alt det hyggelige derudover, men alt dette afhænger naturligvis også af, hvor længe man planlægger at blive der. Man kan ligeledes selv afgøre, hvor udfordrende turen skal være, om man selv vil fælde brænde og tilberede mad over bål eller vælge en mere luksuriøs udgave med medbragt mad.
Et godt tip er at undersøge, hvor der findes gode shelterpladser i dit område, og mange steder kan du booke en plads gennem internettet, så du sikrer dig, at der ikke dukker andre op.