Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Tre gode råd til dig, som gerne vil spille petanque, når vejret skifter

17-08-2020 10:27 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Petanque er et spændende spil, som du kan spille med dine venner nærmest året rundt. Dog er der forskellige ting, som du bør huske, når vejret skifter til en koldere temperatur, og du stadig gerne vil være ude på banen. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kommer bedst gennem årets kolde sæson, mens du stadig spiller petanque. For eksempel er det vigtigt, at du giver din arm og din krop hvile, efter de gange, hvor du har spillet. Ventetiden kan du så bruge på online slots eller en online enarmet tyveknægt. Så er du garanteret god underholdning i verdensklasse indtil du igen skal spille petanque.

Husk at spise godt inden
Når du skal spille i koldere vejr, så er det vigtigt, at du spiser godt inden, at du går på banen. Dette gør, at din krop har langt mere energi at tage på, og du vil dermed både spille bedre og føle dig bedre tilpas. Her er det vigtigt, at du spiser varieret, og at du ikke spiser for mange hurtige kulhydrater. Dette kan have en negativ effekt på dit blodsukker, og det er derfor en bedre ide med længerevarende kulhydrater, som for eksempel rugbrød eller en salat. 

Hold dine hænder varme
Vil du gerne spille petanque i koldere vejr, så er det vigtigt, at du holder dine hænder varme. Bliver disse først kolde, så kan det være svært og på grænsen til smertefuldt at spille i længere tid ad gangen, og det er derfor en god ide, at du investerer i et par gode handsker, som kan holde dine hænder varme, mens det ikke er din tur til at spille. Sådan kan du bedre spille petanque, på trods af ændringer i vejret. 
Medbring drikkevare
Vil du gerne spille godt og længere på banen, så er det vigtigt, at du tager drikkevare med, når vejret bliver koldere. Dette er altid vigtigt, men det kan være svært at huske, at kroppen har behov for vand, når man er midt i et godt spil. Vand er dog vigtigt for både koncentrationen go for humøret, og du burde derfor altid have en kande eller en flaske med, når du skal spille petanque. Sådan kommer du nemlig bedst i mål med at kunne spille spillet hele året rundt, så du ikke behøver at holde pause, til solen igen kommer frem.