Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Sådan finder du på en god aktivitet med vennerne

02-12-2020 14:22 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Sommetider kan det være sjovt at finde på en eller anden aktivitet, som man kan lave når man er sammen med vennerne, i stedet for blot at sidde at snakke - hvilket selvfølgelig også kan være rigtig hyggeligt. Her får du et par gode idéer til, hvad du kan lave sammen med dine venner, hvis I mangler lidt inspiration til en god og underholdende aktivitet.

Gaming
Dette er nok ikke den aktivitet, hvor pulsen kommer aller højest op. Dog kan en helt klassisk gameraften alligevel være et godt bud på, hvad I kan lave sammen. Her kan I sætte en hel dag, eller nat, af til at få gamet en masse, alt efter hvad I hver især synes er sjovt at spille. Det vigtigste er, at I har det sjovt i selskab med hinanden og bliver underholdt. Trænger I til en pause fra den pågældende spil, kan I for eksempel prøve online odds, hvilket også altid er rigtig underholdende.

Petanque
Petanque er nok ikke den helt klassiske aktivitet, men faktisk er det super hyggeligt og sjovt at spille petangue. Her kan alle være med og man kan for eksempel vælge at lave en lille turnering, så det bliver en lidt længere aktivitet. Måske det kan blive en fælles aktivitet, som I kan få stor glæde af sammen på længere sigt.

Foldboldturnering
En fodboldturering er måske i stedet for petangue eller gaming noget for jer, der ønsker at få pulsen lidt højere op. Her er der mulighed for at gøre det til en dagsaktivitet, som selvfølgelig sagtens kan afsluttes med en øl eller to. Denne form for aktivitet er rigtig underholdende, men kræver også, at I er nok personer til at kunne stille nogle forskellige hold.

Filmaften
Hvis det skal være rigtig hyggeligt, er en filmaften et super godt bud på en god aktivitet med vennerne. En sådan filmaften skal selvfølgelig indebære pizza, snacks og lækre drikkevarer, for at aftenen bliver helt perfekt - og ikke mindst det helt gode selskab! Måske en af dine venner, eller du selv, har en lille hjemmebiograf, hvor der er plads til alle og hvor man kommer tæt på den helt gode biografoplevelse. I kan for eksempel også lave et lille filmmaraton, hvor I ser alle Ringenes Herre filmene, eller nogle andre film, alt efter hvad I har af præferencer inden for film.