Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Er du tør for ideer?: Bud på fantastiske gaver til sølvbrylluppet

25-03-2021 11:15 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

25 år. Det er utrolig lang tid at være gift. Det er en kæmpe del af to menneskers liv, de har valgt at tilbringe sammen. Det er en smuk præstation og et ægte bevis på, at man godt kan finde den eneste ene. Når man rammer dagen, hvor det er 25 år siden, at to mennesker først sagde ja til hinanden, så medfører det selvsagt visse traditioner. Når hornmusikken, æresporten og morgenbordet er overstået, så vælger nogle sølvbryllupspar at holde en storslået fest med venner og familie for at fejre den store dag. Et sølvbryllup er en genial undskyldning for at holde en fantastisk fest for sine nærmeste. Men til et sølvbryllup er der også visse forventninger til gæsterne. Foruden medbragt godt humør, så forventes gæsterne som regel at medbringe en gave i anledning af dagen. Og lige præcis gaven kan godt være svær at regne ud. Mennesker, der er op i alderen og har været gift længe, har ofte nærmest alt, hvad de behøver. Skal du ud og finde en god gave til dem, må du selvsagt tænke en smule ud af boksen. Her kan det være godt at give en gave, der skubber lidt til sølvbryllupsparret, så de kaster sig ud i noget nyt. Forneden giver vi en række bud på fantastiske gaver til sølvbryllupsparret. Så er det blot at vælge din favorit.

Gear til hjemmet
Som beskrevet tidligere, så har sølvbryllupsparret tit nærmest alt, hvad de kunne ønske sig. Men hvis du tænker lidt ude af boksen, så kan du godt finde noget gear til hjemmet, der kunne være kærkomment for parret. Dette kunne for eksempel være at introducere dem for en trådløs støvsuger. Eller hvis de har brug for noget nyt i køkkenet, så kunne du finde en løsning med komfurer hos Harald Nyborg. Så længe du overrasker dem lidt, er det fedt.

En oplevelse for livet
Måske er i nogle stykker af gæsterne, der slår jer sammen og ønsker at give en gave på den helt store klinge? Så er en stor oplevelse i form af en rejse drømmegaven at give. I kender parret bedst. Hvad er deres drømmedestination? Hvor har de ikke allerede været? Find en lækker rejse, der kan udvide deres horisont og give dem en oplevelse for livet. 

Lidt til kogekunsten?
Skal parret skubbes lidt i en ny retning i forbindelse med deres madlavning? Måske har de lavet de samme retter i årtier? Så er en spændende kogebog vejen frem. Her kan du få alt imellem himmel og jord. Om parret er til italiensk, asiatisk eller dansk mad, så kan du give dem bogen, der opgraderer deres fremtidige madlavning.