Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Kropsvægtsbevægelser til en fantastisk hjemmetræning

29-03-2022 11:26 |  PetanquePortalen |  CMS Admin
Det bliver mere og mere populært at træne hjemme. Og det er der en god grund til - det er praktisk, overkommeligt, og du kan stort set gøre det når som helst og hvor som helst. Hvis tanken om hjemmetræning får dig til at gabe, så tænk dig om! Når det udføres korrekt, kan det at bruge bare din kropsvægt give dig et løb for dine penge. Så uanset om fitnesscentret ikke er din ting, eller du har lidt tid, så ryd et rum i stuen, og forbered dig på at svede. De 30 kropsvægtsbevægelser, som vi har beskrevet nedenfor, kan skaleres til begyndere, mellemliggende og avancerede motionister.

Push ups med et twist!
Start i en push-up-stilling med fødderne på et hævet underlag, f.eks en palle med sider eller en sten og hænderne solidt plantet i jorden.

Sænk langsomt kroppen ned, indtil brystet er lige over jorden, og pres derefter eksplosivt op igen til udgangspositionen. Sørg for at holde din core engageret under hele bevægelsen.

Hvis det er for svært, kan du prøve at udføre bevægelsen uden forhøjning. Hvis det er for let, kan du prøve at tilføje vægt ved at bære en vægtvest eller holde en håndvægt i hver hånd.

Start i en opadvendt position med det ene ben lige bag dig og hænderne solidt plantet på jorden. Sænk langsomt kroppen, indtil brystet er lige over jorden, og pres derefter eksplosivt op igen til udgangspositionen. Sørg for at holde din core engageret under hele bevægelsen.

Hvis det er for svært, kan du prøve at udføre bevægelsen uden løft. Hvis det er for let, kan du prøve at tilføje vægt ved at bære en vægtvest eller holde en håndvægt i hver hånd.

Start i en oprejst stilling med det ene ben lige bag dig og hænderne solidt plantet på jorden. Sænk langsomt kroppen, indtil brystet er lige over jorden, og pres derefter eksplosivt op igen til udgangspositionen. Når du skubber dig op, løfter du det bageste ben fra jorden og fører det fremad, så foden møder hånden. Vend tilbage til udgangspositionen, og gentag med det andet ben.

Sørg for at holde din core engageret under hele bevægelsen. Hvis dette er for svært, kan du prøve at udføre bevægelsen uden at løfte benet. Hvis det er for let, kan du prøve at øge vægten ved at bære en vægtvest eller holde en håndvægt i hver hånd.

Det skal gøres til en vane at tilføj et par kropsvægtsøvelser til din rutine flere gange om ugen - din krop vil takke dig! Husk at starte langsomt og gradvist øge intensiteten, efterhånden som du bliver mere fortrolig med bevægelserne. Hvis du mangler ting til din træning skal du helt klart tjekke AJ Produkter ud. Og vigtigst af alt: Hav det sjovt!